Accelera

Accelera Gamma banden

Vind uw

Gamma

hier!

Accelera Gamma: sterk en prestatiegericht

Met de Accelera Gamma zet Accelera in op prestaties onder minder gunstige omstandigheden zoals natheid en gladheid. Deze high-performance band houdt uw wagen onder alle omstandigheden veilig op de weg. Met een sterk profiel ontwikkeld voor extra grip, en voor de efficiënte afvoer van vloeistoffen en andere deeltjes onder de meest extreme omstandigheden. Vanwege zijn eigenschappen geschikt voor sportief gebruik is de Gamma daarnaast een stille band. Geschikt als zomerband en als winterband voor alle type personenauto’s.

Accelera Gamma: gemaakt om mee te gooien

De Accelera Gamma is beslist geen lieverdje. Deze band vreet alles op wat u naar hem toe gooit. Regen, ijs, en zelfs stenen en gruis worden met behulp van een goed doorontwikkeld profiel effectief weggewerkt, wat de veilige handling en extreem goede wegligging van uw wagen ten goede komt. Een goede drukverdeling en speciaal ontwikkeld wegprofiel dragen bij aan de zuinigheid en stabiliteit van de auto in bochten en in heuvelachtig terrein. Deze band komt ook in de gebruikersreviews die wij bekeken vaak naar voren als relatief stil.

Met de Accelera Gamma houdt u uw wagen gegarandeerd veilig op de weg. Speciaal voor de sportievere rijder ontwikkeld, maar zeker niet voor de waaghals. Deze band is betrouwbaar en veilig onder ieder weerstype. De band blijft zelfs onder de meest extreme omstandigheden van ijzel en zware regen en wind goed grip op de weg behouden zonder dat dat het rijcomfort extreem nadelig beïnvloedt. De band is bovendien ook bij sportief gebruik zeer slijtvast, en vanwege zijn stugheid automatisch vrij zuinig in het gebruik.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.