22.0 Velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

22 inch velgen grootste maat velg voor zwaardere auto

22 inch velgen in heel veel uitvoeringen voor alle auto's geschikt, van staal, aluminium of kunststof, topkwaliteit voor lage prijzen op Tirendo.nl. In deze speciale matensectie vind je alles met de afmeting 22 inch voor eenvoudiger selecteren en snel bestellen zonder zorgen. Alle producten op deze site worden gratis bezorgd. Voor een kleine meerprijs wordt je bestelling in een van de inmiddels meer dan 600 Tirendo.nl servicegarages afgeleverd en voor je gemonteerd. Deze garages bevinden zich verspreid door heel Nederland, in de meeste gevallen niet meer dan 20 kilometer van je vandaan.

Online gemakkelijk bestellen

Met de aparte secties voor velgenmaten is het handig kiezen en bestellen. Je hebt bestelt gegarandeerd de goede maat velg. Zo wordt online winkelen nog leuk! Profiteer ook mee van onze lage prijzen en goede service, montage en ruime keus uit duizenden geschikte producten. Goede kwaliteit voor weinig geld!

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^