20.0 Velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

20 inch velgen grote velg voor veel automodellen geschikt

20 inch velgen in alle verschillende uitvoeringen, extreem goedkoop en hier overzichtelijk gerangschikt voor eenvoudig selecteren en snel bestellen! Tirendo.nl heeft een selectie topvelgen en voor alle banden is er een geschikt product te vinden. In deze sectie vind je alle producten met afmeting 20 inch, voor makkelijk selecteren op prijs of model.

Snel online bestellen

Online bestellen nu nog gemakkelijker, met de aparte secties voor producten op maat op deze website die alles geven wat er aan velgen uitkomt in de gewenste afmeting. Tirendo.nl heeft een enorm aanbod, en wij nemen onze producten zeer serieus. Je kunt hier goedkoop terecht zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je de verkeerde maat in huis haalt. Kies nu op je gemak een velg uit, 20 inch en met het ontwerp van je voorkeur, en laat je bestelling gratis thuisbezorgen! Snel en veilig online!

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^