18.0 Velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

18 inch velgen wat grotere velgen in alle soorten

18 inch velgen voor veel personenauto's en SUV geschikte velgen uit rvs, aluminium en kunststof, goed van kwaliteit en tegen zeer lage prijzen online te bestellen op Tirendo.nl! Selecteer een mooi ontwerp uit de honderden verschillende producten. Je kunt op eenvoudige wijze ook op prijs selecteren. Tirendo.nl heeft een van de grootste verzamelingen velgen in alle maten, en zelfs enkele tientallen merken- en modellensecties voor een goed en voordelig producten. Online bestellen is niet voor alle producten weggelegd, maar banden en velgen zijn prima op te slaan en te verschepen. Tirendo.nl heeft een enorme voorraad kwaliteitsproducten uit de hele wereld, van alle bandenmerken die je maar kunt bedenken. Wij verkopen daarnaast oliën en onderhoudsvloeistoffen en andere auto-gerelateerde artikelen.

Snel en veilig bestellen

Bestel snel en betaal via de beveiligde website van de betalingsprovider van je keuze. Je bestelling wordt binnen 1-4 dagen gratis thuisbezorgd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^