16.0 Velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

16 inch velgen middelmaat velg voor veel auto's geschikt

16 inch velgen in verschillende uitvoeringen, goedkoop online en in deze sectie overzichtelijk op een rijtje voor makkelijke selecteren en bestellen! Tirendo.nl heeft een grote selectie velgen van topkwaliteit in het assortiment, voor alle banden die worden verkocht is er een geschikt product te vinden op deze website. In deze sectie vind je alle producten met de afmeting 16 inch, voor nog makkelijke selecteren op prijs of op model.

Online bestellen op Tirendo.nl

Online bestellen is nu nog gemakkelijker, met de aparte matensecties op de website, die je alles tonen wat er op het gebied van velgen uitkomt in de afmeting die je nodig hebt. Tirendo.nl heeft een groot aanbod, en dus nemen wij onze database en productbeschrijvingen serieus. Je kunt hier goedkoop velgen kopen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je een verkeerd product, of de verkeerde maat in huis haalt.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^