15.0 Velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

15 inch velgen vrij kleine velg in alle soorten

15 inch velgen in alle beschikbare uitvoeringen en modellen, goedkoop velgen kopen op Tirendo.nl! Maak op je gemak een selectie uit een van de honderden velgen van de juiste afmeting, en laat je bestelling gratis bezorgen! Je bent hier gegarandeerd goedkoper uit dan bij welke online winkel of garage dan ook. Met zo'n groot aanbod is het belangrijk om goed overzicht te houden, en Tirendo.nl doet dat met aparte secties voor maten, automodellen en automerken.

Goedkoop online bestellen

Op deze manier is online bestellen van velgen goedkoop en eenvoudig! Maak niet meer de verkeerde keus, bestel op Tirendo.nl en je koopt beslist een geschikt product! Met onze lage prijzen en goede service, gratis bezorging en optioneel montage door een professional zit je altijd goed, en betaal je nooit te veel. Blader even door de 15 inch sectie en maak je keuze, bestel snel 24/7!

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^