14.0 Velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

14 inch velgen kleine velgen in vele uitvoeringen

14 inch velgen van roestvrij staal, aluminium en andere duurzame materiaalsoorten, goedkoop en kwalitatief goede producten, overzichtelijk gesorteerd op maat en op automerk en -model. Maak nu snel en eenvoudig een keuze uit honderden geschikte velgen en bestel vanuit huis! Alle producten van Tirendo.nl worden gratis bezorgd. Wij zijn een online bedrijf, mar hebben partnerschapovereenkomsten met 600 garages in heel Nederland, die producten monteren en werkzaamheden aan auto's voor ons uitvoeren. Wil je je nieuwe banden en/of velgen liever niet zelf aanbrengen, opteer dan voor professionele montage bij een van deze garages.

Online zo besteld

Met de overzichtelijke secties voor velgen op maat heb je de juiste velg zo geselecteerd en besteld. Je bestelling wordt binnen 1 tot 4 werkdagen bezorgd. Tirendo.nl heeft een grote variëteit aan producten die uit voorraad leverbaar zijn. Met onze goede service en lage prijzen, snelle levering en gratis bezorging ben je gegarandeerd tevreden met je aankoop!

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^