13.0 Velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

13 inch velgen zeer kleine velg in verschillende uitvoeringen

13 inch velgen voor kleinere personenauto's een geschikte velg, goedkoop met enorm veel keus uit honderden ontwerpen! Kies uit de lange lijst van geschikte producten snel en eenvoudig online op Tirendo.nl! Wij hebben absoluut de grootste selectie velgen van Nederland, en de laagste prijzen! Goede kwaliteit aluminium of kunststof, met duidelijke productbeschrijvingen en heldere verkoopvoorwaarden. Kwaliteit voor weinig geld.

Het voordeel van online

Tirendo.nl is al een aantal jaren bezig snel te groeien in de Benelux, met lage prijzen maar ook goede service, snelle bezorging en meer dan 600 montagelocaties om je bestelling door de professional te laten monteren. Geen zorgen, altijd de goede maat, gratis bezorging, montage door de vakman, je kunt niet missen bij Tirendo.nl! Profiteer mee van onze groei en lage prijzen, ruime keus en goede service. Bestel snel en je hebt je velgen binnen een paar dagen onder je auto!

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^