Uniroyal
Let op: De banden worden geleverd zonder velgen
(De velg op de foto is alleen voor illustratieve doeleinden.)
Uniroyal

Uniroyal monoply R300 205/70 R15 124/122J 16PR

Uniroyal

Uniroyal monoply R300 205/70 R15 124/122J 16PR

Uniroyal - De regenband met de beste waarden bij grip op nat wegdek. Een merk van Continental.

Bandenmaat: 205/70 R15 124/122J 16PR 
beschikbaarheid: beschikbaar
Banden: ZomerbandenSo
Snelheid: J: Goedgekeurd tot 100 km/h
EAN: 4024068000037
Artikelnummer: R-363068
Bandenlabel: Rolweerstand D Grip op nat wegdek C Geluidsemissies 70dB
DEX:
Bij vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via service​@tirendo.nl
Net
264,70 €
Prijs per artikel, incl. BTW
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners

Voeg product toe om te vergelijken

  • Beschrijving
  • Bandenlabel
  • Technische specificaties

Uniroyal banden voor bedrijfsvoertuigen vandaag s nr. 1 keuze. Als gevolg daarvan, deze banden hebben langdurige behuizingen of lage rolweerstand basisweerstand, geoptimaliseerd kilometrage op de individuele as posities en, natuurlijk, een uitstekende trekking en omvorming. Uniroyal biedt moderne productconcepten voor lichte vrachtwagens in korte transport-en regionaal verkeer, zware vrachtwagen in-en off-road gebruik, en coaches. Banden voor aanhangwagen.

EU-bandenlabel en efficiëntieklasse

EU-bandenlabel en efficiëntieklasse

De Europese Unie, onder CE 1222/2009, heeft opdracht gegeven dat alle banden die geproduceerd worden na de datum van 1 juli 2012 voor auto's en commerciële voertuigen zijn voorzien van standaard EU-bandenlabels die hen classificeren onder drie prestatie-eigenschappen: brandstofverbruik geclassificeerd van A tot G, grip op nat wegdek geclassificeerd van A tot G, en geluidsemissie in decibel.

Categorieën van banden, niet beïnvloed door deze regeling, zijn onder andere: vernieuwde banden, professionele off-road banden, race-/sportautobanden, evenals bepaalde soorten banden die zijn ontworpen om de tractie te verbeteren, zoals spijkerbanden, T-type tijdelijke reservebanden, banden voor auto's gebouwd vóór 1990, banden met een maximum toegestane snelheid van 80 km/u, banden voor velgen met een diameter kleiner dan of gelijk aan 254 mm of groter of gelijk aan 635 mm.
Dit label is aan de ene kant bedoeld om de economische en ecologische efficiëntie in het verkeer te bevorderen, evenals het verhogen van de verkeersveiligheid, en aan de andere kant om consumenten te helpen om de juiste banden te kiezen door te zorgen voor een zekere mate van producttransparantie.

Niettemin werd het label bekritiseerd omdat het slechts een beperkt aantal kenmerken weergeeft. Vakmensen beweren dat de banden veel meer functies hebben die belangrijk zijn en van belang zijn voor de verkeersveiligheid, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, aquaplaning eigenschappen, rijstabiliteit, levensduur, producteigenschappen op natte en droge wegen anders dan grip op nat wegdek, eigenschappen op sneeuw.
De bandenfabrikanten suggereren dat de testresultaten van verschillende instellingen en de industriële tijdschriften een zeer belangrijke bron van informatie voor de eindgebruiker moet blijven, omdat zij zich focussen op een brede verscheidenheid aan bandeigenschappen en functies en deze ook beoordelen.

Merk Uniroyal
Seizoen
Model monoply R300
Dimension 205/70 R15 124/122J 16PR
Breedte 205
Band Profiel 70
Construction type R
Bandenmaat 15
Draagvermogen 124/122
Snelheidsindex (J)
With/Without Valve (TT/TL) Band vereist binnenband
M/C Nee
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK