Kumho

Kumho Road Venture APT KL51 banden

Vanaf126,50 €per band
Vind uw

Road Venture APT KL51

hier!

Met de Road Venture APT KL51 heeft bandenproducent Kumho een uiterst effectieve all-season band uitgebracht voor SUV's. Deze krachtige band zorgt met zijn brede loopvlak voor een uiterst goede wegligging. Niettemin garandeert dit model ook een comfortabele rit op ruwer terrein. Andere aantrekkelijke kwaliteiten van de Kumho Road Venture APT KL51 zijn een korte remweg, stevige tractie en prima bestuurbaarheid onder alle weersomstandigheden!

Profieleigenschappen

Kumho SUV-banden hebben stuk voor stuk een doeltreffend profiel. Dit geldt zeker ook voor de Kumho Road Venture APT KL51. De geraffineerde groeven van deze band voeren regenwater, sneeuw en ijs snel en doeltreffend af. Tijdens strenge winters baant dit fraaie en duurzame model zich door dit geavanceerde profielontwerp moeiteloos een weg!

Effectiviteit

Voor een scherpe prijs biedt de Kumho Road Venture APT KL51 veiligheid, comfort en betrouwbaarheid. De toepassing van een uitmuntende rubbersamenstelling gunt de band een lange levensduur en creëert een opvallend laag geluidsniveau. Met de Kumho Road Venture APT KL51 gaat u met uw SUV comfortabel de winter tegemoet!.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK