Goodyear

Goodyear Wrangler AT-R banden

Vanaf120,40 €per band
Vind uw

Wrangler AT-R

hier!

Met de Goodyear Wrangler ATR hebben bestuurders van een SUV, bestelbus of pick-up truck een allround band onder de auto, die het gehele jaar door op alle terreinen uitstekende prestaties levert. De handling van deze 4x4 Goodyear-band is zeer goed. Onder zware omstandigheden en op modderige en natte ondergronden staat de Goodyear Wrangler ATR immers zijn mannetje. Zijn grip en tractie zijn bovengemiddeld. Remmen op verregende en vuile wegen is voor de Wrangler ATR dan ook geen enkel probleem. Ook op droge wegen heeft deze Wranger premiumband een bijzondere grip en krachtige remeigenschappen.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Goodyear Wrangler ATR kan eenvoudig modderig en nat terrein aan. Brede schoudervlakken garanderen het model een snelle afvoer van prut, zodat een goede grip op de weg intact blijft. Speciale zigzaggroeven met verdiepte grijpranden zorgen verder voor een voortreffelijke tractie. Het vernieuwende bandenprofiel met silica rubbersamenstelling zorgt zo voor veilig en aangenaam rijden op natte en gladde wegen, met een stevige wegligging. De diepe groef in het middengedeelte van de Goodyear Wrangler ATR voert water snel af, waardoor het risico op aquaplaning sterk verlaagt.

Effectiviteit

Het geoptimaliseerde ontwerp van de Goodyear Wrangler ATR heeft een lage rolweerstand en biedt daarmee een stille en comfortabele rit. Ook op hobbelige en onverharde wegen maken deze banden weinig geluid. De hoge kwaliteit kevlar-laag en de speciale silica samenstelling in deze Wrangler-band hebben een uitermate positief effect op de bandenslijtage. De bandenslijtage is gelijkmatig, wat de levensduur van deze banden verlengt. Met een hoge kilometrage en een laag brandstofverbruik is de Goodyear Wrangler ATR een duurzame en voordelige 4x4 band voor vier seizoenen, die op elke ondergrond uit de voeten kan en zelfs op besneeuwde en gladde wegen een veilige rit verzekert.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK