Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Onze aanbieding voor Olie

8 resultaten gevonden

Sorteren op: 

High Performer

Meer maten: 25 kilogram emmer, 50 kilogram emmer

Gratis verzending

beschikbaar

400 gram cartouche  Net 3,81 €

9,54 €   per liter

15 kilogram emmer  Net 86,59 €

5,77 €  per liter

Shell

Gratis verzending

beschikbaar

400 gram tube  Net 13,42 €

33,55 €   per liter

180 kilogram vat  Net 1.230,77 €

6,84 €  per liter

Shell

Gratis verzending

beperkte voorraad

400 gram doos  Net 13,54 €

33,85 €   per liter

180 kilogram vat  Net 1.285,81 €

7,14 €  per liter

Shell

Gratis verzending

beschikbaar

400 gram cartouche  Net 13,64 €

34,10 €   per liter

180 kilogram vat  Net 1.323,40 €

7,35 €  per liter

Shell

Gratis verzending

beschikbaar

400 gram cartouche  Net 13,90 €

34,75 €   per liter

180 kilogram vat  Net 1.471,46 €

8,17 €  per liter

High Performer

Gratis verzending

beschikbaar

25 kilogram verzendemmer  Net 148,42 €

5,94 €   per liter

Shell

Gratis verzending

beperkte voorraad

180 kilogram vat  Net 1.385,85 €

7,70 €   per liter

Shell

Gratis verzending

beperkte voorraad

180 kilogram vat  Net 2.610,96 €

14,51 €   per liter

Pagina 1 van 1

Vetten

Vetten om accupolen, deurrubbers etc. mee te behandelen

Om je auto winterklaar te maken is het nodig bepaalde onderdelen van je auto goed in te Vetten. Om te voorkomen dat je deurpost dichtvriest bijvoorbeeld i s het verstandig de deurrubbers een beetje in te vetten met vaseline. Ook je accupolen moet je goed invetten, zodat pekel dat van de bestrooide weg opspat in de winter de polen niet aantast. Verschillende andere onderdelen aan en rond het motorblok, rubbers, slangen, doppen en dergelijke worden blootgesteld aan vocht en vuil, en moeten worden beschermd. Ook aan de buitenkant van je auto zijn er mogelijk punten die voor roest en inwatering gevoelig zijn, zoals de drukpunten van het cabriodak, deurscharnieren, benzineklepscharniertjes, radioantenne en ga zo maar door. Op Tirendo.nl vindt je een groot aantal producten dat geschikt is voor de verschillende toepassingen. Zo zijn er bijvoorbeeld zuurvrije vetten die de polen van je accu niet aantasten. Daarnaast vetten in verschillende vormen, vast of vloeibaar, vetten in siliconensprays, etc. Maak je keuze uit de topkwaliteit vetten van Shell en Castrol, goedkoop te bestellen en gratis bezorgd via Tirendo.nl.

Online bestellen en thuis laten bezorgen

Tirendo.nl is groot in banden, velgen, oliën en vele andere auto-onderdelen, een van de grootste online retailers van Nederland. Met onze lage prijzen en gratis bezorging zijn wij binnen korte tijd uitgegroeid tot de grootste online aanbieder van automateriaal, en een van de grotere online retailers van Nederland. En dat biedt voordelen! Door onze slimme formule zonder eigen winkels, maar met een nauwe samenwerking met garages door het hele land zorgen wij dat de consument van de voordelen van online profiteert, en dat tegelijk de professional er niet uit wordt geconcurreerd. Zo kunnen wij goed naast elkaar bestaan, de prijzen verlagen en de diensten verder professionaliseren. Meer dan 600 bestaande garages in Nederland bieden diensten aan voor Tirendo.nl, en op deze locaties kun je je banden laten bezorgen voor montage onder je auto en ander montagewerk en onderhoud. Ben je zelf handig dan kun je er ook voor kiezen je bestelling thuis te laten bezorgen.

Bestellen en betalen

Bestellen kan natuurlijk 24/7, en betalen gaat gemakkelijk met je creditcard (Visa, MasterCard en American Express), of met PayPal.

Goed uit met Tirendo.nl

Wil je graag wat goedkoper uit zijn, maar wil je ook professioneel advies? Wil je sommige reparaties aan je auto zelf uitvoeren, en andere zaken door de professional laten doen? Dan zit je hier goed. Koop je een nieuw setje winterbanden bijvoorbeeld, dan kun je die eenvoudig thuis laten bezorgen, maar je kunt ze ook bij een van de montagepunten bij jou in de buurt laten afleveren, waar ze door een ervaren monteur voor je onder je auto worden gezet. Het bijvullen van de olie, en in invetten van scharnieren zal nog wel gaan, maar heb je geen zin om in je motorblok te kruipen voor het smeren van interne onderdelen? Koop je oliën en vetten goedkoop op Tirendo.nl, en vraag de monteur om de lastige klusjes voor je te klaren!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK