Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Onze aanbieding voor Olie

2 resultaten gevonden

Sorteren op: 

TBOS

Gratis verzending

beperkte voorraad

5 liter bidon  Net 48,22 €

9,64 €   per liter

TBOS

Gratis verzending

beperkte voorraad

5 liter bidon  Net 51,21 €

10,24 €   per liter

Pagina 1 van 1

SAE 30 Olie

Hoge kwaliteit single grade oldtimer olie onder meer van Kroon

SAE 30 olie is een single grade motorolie geschikt voor verschillende typen oldtimers. Oldtimers zijn minder gevoelig voor afwijkende viscositeit dan moderne motoren. Anders dan bij synthetische oliën verandert de viscositeit van deze single grade olie dan ook niet noemenswaardig bij zeer lage of hoge temperaturen. Deze olie kan het hele jaar door worden gebruikt, en is beschikbaar in grootte verpakkingen, van 1, 5 of 20 liter tot 60 of 205 liter. Bestel snel online bij TIrendo.nl en laat uw bestelling gratis thuisbezorgen.

SAE: Society of Automotive Engineers

SAE staat voor Society of Automotive Engineers, een mondiaal instituut voor de normering van auto-onderdelen, oliën en additieven en een samenwerkingsverband van veel individuele professionele organisaties werkzaam in de vervoersbranche.

Multi grade en single grade

Voor de meeste moderne motoren geldt dat temperaturen en druk in het blok dusdanig hoog kunnen oplopen en de marges waarbinnen de onderdelen functioneren vanwege hoge efficiëntie zodanig beperkt zijn, dat een multi grade type olie, dus een olie die bij verschillende temperaturen andere verschillende eigenschappen heeft, nodig is om de motor netjes het hele jaar door te kunnen laten draaien. Voor oudere auto's, en zeker voor oldtimers gelden deze beperkingen in veel mindere mate. Daarom kunnen voor oldtimers prima single grade oliën worden gebruikt.

Online bestellen

Misschien is dit de eerste keer dat je ervoor kiest auto-onderdelen online te bestellen. Natuurlijk gebeurde dat in het verleden altijd door de professional van de garage. De tijden veranderen echter, en de meeste mensen kiezen ervoor zich online zelf te informeren over welk product geschikt is, en waar het het goedkoopste te verkrijgen is. Dat betekent niet dat er voor de garage geen werk meer is. Wij kunnen de grote beurt aan uw auto nog niet virtueel uitvoeren. Maar wel is er duidelijk een verschuiving gaande, waarbij de garage meer professioneel werk doet, en het simpele werk zich verplaatst naar de consument. Door automatisering is er daarnaast in de garagesector een verandering van het werk zelf gaande. Tirendo.nl speelt in op deze trend, en werkt samen met meer dan 600 garages in Nederland.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK