Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Onze aanbieding voor Olie

0 resultaten gevonden

Sorteren op: 
Helaas zijn er geen resultaten voor uw zoekopdracht

Ruitensproeier antivries

Antivries verlaagt het vriespunt van water

Ruitensproeier antivries verlaagt het vriespunt van water, waardoor het niet bevries in het reservoir, en niet neerslaat op je ruit en je het zicht ontneemt tijdens het rijden. Antivriesmiddelen zijn chemische bestanddelen die aan water worden toegevoegd. Naast het effect dat antivries heeft bij lage temperaturen, beïnvloed antivries ook het kookpunt van een vloeistof. Op deze manier kookt de ruitenwisservloeistof bijvoorbeeld niet als je op een hete dag aan het strand in augustus je auto een middag in de zon laat staan.

Chemische stoffen

Antivries bestaat meestal uit etheenclycol, glycerol, methanol of propyleenglycol, wat chemische stoffen zijn die aan een andere vloeistof worden toegevoegd. Ook in de natuur komt trouwens het mechanisme trouwens voor waarbij bevriezing wordt voorkomen bij koudbloedige dieren die anders gedurende de winter niet aan hun winterslaap zouden kunnen beginnen.

Bestellen op Tirendo.nl

Tirendo.nl heeft een groot aantal merken antivries in de aanbieding! Tirendo.nl bouwt in Nederland aan een zo uitgebreid mogelijk aanbod van onderdelen voor auto, scooter, motor, truck en bus, en zelfs voor uw grasmaaier en tuingereedschap hebben wij de juiste additieven en smeermiddelen beschikbaar. Zo worden wij langzamerhand tot een one stop shop voor uw auto! Gemakkelijk en snel, betrouwbaar en goedkoop! De bezorging is gratis binnen Nederland. Voor sommige producten is het aan te raden de monteur in te schakelen. Om die reden werkt Tirendo.nl in Nederland samen met meer dan 600 garages die als montagelocaties dienen voor Tirendo.nl. Zo kunt u zelf kiezen wat u zelf doet en uitbesteedt.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK