Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Onze aanbieding voor Olie

12 resultaten gevonden

Sorteren op: 

High Performer

Meer maten: 5 liter bidon

Gratis verzending

beschikbaar

1 liter doos  Net 5,83 €

5,83 €   per liter

5 liter bidon  Net 22,66 €

4,53 €  per liter

BREMBO

Gratis verzending

beperkte voorraad

500 milliliter doos  Net 7,89 €

15,78 €   per liter

1 liter doos  Net 10,48 €

10,48 €  per liter

Valvoline

Gratis verzending

beperkte voorraad

500 milliliter fles  Net 10,39 €

20,78 €   per liter

5 liter bidon  Net 15,26 €

3,05 €  per liter

Castrol

Meer maten: 5 liter kan

Gratis verzending

beschikbaar

1 liter doos  Net 11,53 €

11,53 €   per liter

500 milliliter doos  Net 12,46 €

24,92 €  per liter

BREMBO

Gratis verzending

beperkte voorraad

1 liter doos  Net 12,20 €

12,20 €   per liter

VAICO

Gratis verzending

beschikbaar

0.5 liter doos  Net 12,99 €

25,98 €   per liter

1 liter doos  Net 16,50 €

16,50 €  per liter

VAICO

Gratis verzending

beschikbaar

0.5 liter doos  Net 13,09 €

26,18 €   per liter

5 liter doos  Net 38,13 €

7,63 €  per liter

Valvoline

Gratis verzending

beschikbaar

1 liter doos  Net 13,11 €

13,11 €   per liter

Castrol

Meer maten: 5 liter kan

Gratis verzending

beschikbaar

1 liter doos  Net 17,91 €

17,91 €   per liter

500 milliliter doos  Net 19,34 €

38,68 €  per liter

ATE

Gratis verzending

beschikbaar

5 liter kan  Net 30,31 €

6,06 €   per liter

ATE

Gratis verzending

beperkte voorraad

5 liter kan  Net 39,27 €

7,85 €   per liter

Castrol

Gratis verzending

beschikbaar

1 liter doos  Net 61,24 €

61,24 €   per liter

Pagina 1 van 1

Remvloeistof

Op basis van castorolie glycol of siliconen essentieel voor veiligheid

Remvloeistof is natuurlijk essentieel. Remvloeistof is een hydraulische vloeistof die wordt toegepast in hydraulische remsystemen en de hydraulische schakelbak in auto's, motoren, vrachtwagens en zelfs een aantal fietsen. De vloeistof zet krachten om in druk, waardoor remdruk wordt gegenereerd. Vloeistoffen zijn daar zeer geschikt voor, omdat ze weinig ruimte in hun moleculaire structuur over hebben om krachten op een andere manier om te zetten. Er zijn verschillende typen remvloeistof. De meeste remvloeistoffen zijn gebaseerd op glycol, minerale olie of siliconen.

Eigenschappen

Remvloeistoffen moeten aan een aantal voorwaarden voldoen om gebruikt te mogen worden. Remvloeistoffen worden aan extreme krachten en hoge temperaturen blootgesteld in de wielcilinders van trommelremmen. Zij moeten daarom over een zeer hoog kookpunt beschikken om niet te verdampen. Daarnaast moeten zij voldoende efficiënt de krachten die op de remmen worden uitgeoefend omzetten in druk. Om onder verschillende omstandigheden van vochtigheid en temperatuur gelijk te reageren en de bestuurder niet voor verassingen te zetten mag remvloeistof maar beperkt reageren op vocht, hitte en koude. De viscositeit moet gelijk blijven onder veranderende omstandigheden. Remvloeistof mag daarnaast de metalen niet aantasten, en de controlesystemen van remsystemen als ABS niet beïnvloeden Hiertoe worden bepaalde stoffen toegevoegd aan remvloeistof zoals siliconen. Sommige remvloeistoffen staan erom bekend extreem goed tegen corrosie bestand te zijn, hoewel niet alle systemen even lang mee gaan. Ook de mate waarin een vloeistof krimpt onder krachten en de druk op trommelremmen en dergelijke verwerkt is van belang voor de remwerking en het gevoel dat de bestuurder heeft bij het indrukken van het rempedaal.

De beste producten op Tirendo.nl

Remvloeistof moet een hoog kookpunt hebben, zo hoog mogelijk. Als er water bij de vloeistof komt, mag het kookpunt van de vloeistof niet teruglopen. De vloeistof moet om die reden hygroscopisch zijn, zich binden dus aan water. Ook mag de vloeistof bij zeer hoge temperaturen niet desintegreren. Wanneer verschillende remvloeistoffen worden gemengd (omdat men niet altijd precies hetzelfde merk en product koopt, bijvoorbeeld wanneer een auto van eigenaar wisselt) mogen al deze eigenschappen niet te zeer variëren. De vloeistoffen moeten dus mengbaar zijn. Tot slot mogen de vloeistoffen niet giftig zijn, geen schade aanbrengen bij morsen van kleine hoeveelheiden en op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier worden geproduceerd en afgebroken. Alle remvloeistoffen van de bekende merken voldoen in meer of mindere mate aan al deze vereisten. De remvloeistoffen die op Tirendo.nl te koop zijn, zijn stuk voor stuk zeer goed presterende producten.

Polyglycolether wordt in de meeste remsystemen gebruikt. Siliconenvloeistof heeft een hoge viscositeit en corrosiewerende eigenschappen. Als minerale olie wordt gebruikt is een vijfde deel toevoegingen nodig, onder meer tegen oxidatie en schuimvorming. Tirendo.nl heeft het meest uitgebreide assortiment remvloeistoffen van alle premium merken in Nederland, en verkoopt met de kleinste marges. Profiteer mee van de groei en kwaliteit van de producten van Tirendo.nl en ervaar het gemak en de professionaliteit van onze producten en diensten! U kunt 24/7 bij ons terecht. Wij wensen u veel plezier bij het uitkiezen van een geschikt product.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK