Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 239

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Starco banden

Starco banden een sterk alternatief

Starco banden is al 55 jaar een pionier in de sector. Dit Deense bedrijf heeft productielocaties in het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Sri Lanka en China. Het produceert topproducten in acht verschillende segmenten, te weten industrieel, utility (denk aan grasmaaiers), motoren, tractors, tuingereedschap (kruiwagens), landbouwmachines, trailers en caravans, specialistisch vervoer (van tanks, bijvoorbeeld). Starco is de absolute top als het gaat om afwijkende formaten en extreme eigenschappen die nodig zijn voor betaalde voertuigen en ladingen. Het maakt technisch hoogwaardige producten en werkt met uiterste precisie aan de meest uiteenlopende modellen en materialen. Tirendo.nl wil zijn aanbod op alle mogelijk terreinen uitbreiden om aan de vraag naar banden voor verschillende toepassingen te kunnen voldoen. Wij hebben ook van Starco een aantal goed verkochte modellen opgenomen.

Bestellen en betalen

Bestellen op Tirendo.nl is kinderspel, en wij zijn 24/7 beschikbaar voor uw orders. Wij hebben goede en veilige betaalmethoden op de website. Onze bezorging is gratis, en onze banden zijn in de meeste gevallen goedkoper dan elders, ook online! Profiteer mee van de fantastisch lage prijzen op Tirendo.nl en zoek een goede set zomer-, winter- of all season banden uit van Starco of een ander topmerk op Tirendo.nl!


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info