Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin Starcross MS3 Front banden

Vind uw

Starcross MS3 Front

hier!

Met de Michelin Starcross MS 3 heeft u steeds een maximale beheersing over uw motor. Deze motorbanden genieten immers een stevige tractie, behouden op uiteenlopende ondergronden een prima bochtenwerk en zijn perfect bestand tegen schokken tijdens de rit. Starcross MS 3 banden bezorgen u zo immer een glorieus rijgevoel!

Profieleigenschappen

De Michelin Starcross MS 3 bestaat uit een middenprofiel met in spiegelbeeld geplaatste knoppen, wat te allen tijde een zeer evenwichtige tractie oplevert. Het aanvullend verspreide knoppenpatroon op de schouders van de Starcross MS 3 staat borg voor prima bochtenwerk tijdens bijvoorbeeld races. Om zware schokken te kunnen absorberen tijdens de rit zijn de zijwanden van de Michelin Starcross MS 3 met opzet stijf gehouden. Het loopvlakprofiel van de Starcross MS 3 is daarentegen heel flexibel. Dit weerhoudt de band van springerig gedrag bij een snelle verplaatsing over ruwe ondergronden.

Effectiviteit

Bestaat het terrein uit zand, blubber of losse grond, dan is de Michelin Starcross MS 3 bij uitstek de meest geschikt band. Ondanks extreme ondergronden blijft deze band immers goed reageren: hij heeft een prima tractie, houdt de motor stabiel en blijft presteren in de bochten. Met de Michelin Starcross MS 3 beleeft u zo altijd ultiem rijplezeir.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info