Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin Pilot Road 4 Front banden

Vind uw

Pilot Road 4 Front

hier!

Een weer geheel nieuwe band Michelin, waar ze inmiddels een dusdanige expertise hebben opgebouwd, dat de concurrentie alle moeite heeft ook maar te tippen aan de kwaliteit die het bedrijf keer op keer weer levert. Deze band is uiterst veilig, en heeft als specifieke kenmerk dat het zorgt voor extra stabiliteit voor de wat zwaardere of zwaar beladen motorfiets. Met deze banden op de velg zult u zich dus ook met iemand achterop of veel bagage aan boord veilig en comfortabel voelen!

Profieleigenschappen

Het profiel is, net als zijn voorloper, de Michelin Pilot Road 3, voorzien van een gaatjespatroon in de groeven, waardoor water snel wordt afgevoerd, en waardoor de grip op nat wegdek nog beter is geworden. Uit tests is gebleken dat hij wat dit betreft al zijn concurrenten ver achter zich laat. De oorzaak van deze voorsprong zit hem vooral in een nieuwe rubbersamenstelling, waarin silicium is verwerkt. Behalve op nat wegdek presteert deze band ook goed onder praktisch alle omstandigheden en op alle soorten ondergrond, en in het bijzonder op gladde oppervlakten.

Rendement

Ook is hij zuiniger dan zijn voorganger, en gaat tot wel 20 procent langer mee. Verder heeft de Michelin Pilot Road 4 alles wat er van de beste motorbanden verwacht kan worden; een lage en gelijkmatige slijtage, behoud van grip en rijeigenschappen op de lange duur, een lage rolweerstand, en lekker stil. Dus behalve voor de veiligheid is deze band ook goed voor het milieu, én is hij niet duur.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info