Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin PILOT ROAD 3 FRONT banden

Vind uw

PILOT ROAD 3 FRONT

hier!

De Michelin Pilot Road 3 is een band die is ontworpen voor motoren die op de weg rijden. De band heeft in tests aangetoond een uitstekende grip op natte wegoppervlakken te hebben. Bovendien heeft deze band een lange levensduur dankzij uitgekiende nieuwe technologische toepassingen.

Profieleigenschappen

De Michelin Pilot road 3 is toegerust met de geavanceerde Michelin XST technologie. De lamellen zijn voorzien van geïntegreerde gaatjes. Deze gaatjes voeren het water optimaal en razendsnel af. Het resultaat mag er zijn: de band heeft beduidend meer grip op een nat wegdek. De Michelin dual compound technologie (2CT) is dé oplossing voor het probleem van snelle slijtage: in het midden is de band harder, terwijl het materiaal op de zijkanten zachter is. Hierdoor gaat de band extra lang mee, terwijl het rijcomfort daar in het geheel niet onder lijdt.

Rendement

Dankzij de Michelin dual-compound technologie en een gelijkmatige slijtage heeft de Michelin Pilot Road de langste levensduur in zijn soort. De band is dus veel later aan vervanging toe dan soortgelijke banden van de concurrent. De rijprestaties van deze motorband blijven gedurende de gehele levensduur behouden. De Michelin Pilot road 3 is daarom de ideale band voor de kritische en veeleisende motorcoureur.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info