Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin Pilot Power 3 Front banden

Vind uw

Pilot Power 3 Front

hier!

De Michelin Pilot Power 3 is volledig gebaseerd op de banden die nodig zijn binnen de competitiewereld en zijn prestaties zijn dan ook navenant. Van een snelle opwarming tot een uitstekende grip kent de band alle kenmerken van een echte circuitband en moet hij op geen enkel vlak onderdoen waar het handling of remkwaliteiten aangaat. De gebruikte technologieën zijn revolutionair en deze sportband kan dan ook als één van de toppers van Michelin beschouwd worden. De rijprestaties blijven consistent, ook wanneer de band ouder wordt en de slijtage is minimaal. Een hoge kilometrage is verzekerd voor iedere motorrijder.

Michelin Pilot Power 3, een uniek loopvlakpatroon

Profieleigenschappen

Het profiel van de Michelin Pilot Power 3 heeft een inkepingspercentage van 12% waardoor meer rubber een raakvlak heeft met het wegdek. Dit zorgt voor extra grip en stabiliteit, iets wat, zeker in de bochten, een absolute must is voor de motorrijder. Om de band zo snel mogelijk op temperatuur te krijgen, is gekozen voor een combinatie van synthetische rubber en synthetische harsen. De lamellen zijn geproduceerd om een snelle afwatering te garanderen zodat ook een nat wegdek moeiteloos bereden kan worden zonder dat dit invloed heeft op de stabiliteit van de motor.

Effectiviteit

De belangrijkste kenmerken van de Michelin Pilot Power 3 zijn de uitzonderlijke grip dankzij het loopvlakpatroon dat een maximaal contact met de ondergrond garandeert, de snelle opwarming tot rijtemperatuur en de uitzonderlijke prestaties die gebaseerd zijn op de competitiebanden. Daarnaast is de band duurzaam, kent hij een trage slijtage en bijgevolg een hoge kilometrage zonder aan kwaliteit te moeten inboeten.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info