Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin PILOT POWER 2CT Front banden

Vind uw

PILOT POWER 2CT Front

hier!

De Michelin Pilot Power 2ct is een van de populairste banden voor de weg in het motorbandensegment, maar dankzij implementatie van Grand Prix technologie is de band ook geschikt voor een uitstapje naar het circuit. De Power Pilot is in diverse sportbandentests als winnaar uit de bus gekomen.

Profieleigenschappen

De Michelin Pilot Power is uitgebalanceerd dankzij de Michelin dual compound technologie. Deze technologie resulteert in een band die in het midden harder is en zachter aan de zijkanten. De band slijt hierdoor gelijkmatiger en gaat dus langer mee. De prestaties blijven bovendien langer op een hoog peil. De hellingshoek van de band is groter dan ooit (maximaal 51,2) dankzij de Michelin dual-compound technologie, die oorspronkelijk voor de Grand Prix banden werd ontwikkeld. De Michelin Pilot Power komt razendsnel op de juiste werktemperatuur, omdat de band bestaat uit synthetische rubber- en harscomponenten. Ook de grip op de weg is sterk verbeterd dankzij de dual-compound technologie.

Rendement

De Michelin Pilot Power 2ct biedt het beste van twee werelden. De banden zijn onmiddellijk klaar voor een snelle, felle rit. Accelereren gaat supersnel dankzij de geavanceerde samenstelling van de Pilot Power 2ct. Ook scoort de band hoog als het gaat om de levensduur.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info