Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin Cross Competition S 12 XC Front banden

Vind uw

Cross Competition S 12 XC Front

hier!

Voor de liefhebbers van motorcross zijn Michelin Cross Competition S12 banden een must. Ze kunnen immers zeer goed uit de voeten op een modderige, zachte ondergrond. Motoren die met de Cross Competition S12 zijn uitgerust, zijn bovendien uitstekend wendbaar en flexibel op een grasbaan en tijdens cross country ritten. De motorbanden zijn verder bij uitstek geschikt voor rijden op grond die snel en diep weg zakt.

Profieleigenschappen

Michelin Cross Competition banden manoeuvreren goed en rijden veilig op drassige grond. Deze revolutionaire banden zijn namelijk uitgevoerd met extreem hoge (18mm) en breed uit elkaar gelegen groeven waardoor modder of zand niet lang blijft zitten. De motorbanden staan zo garant voor een uiterst stabiele ligging.

Effectiviteit

De Michelin Cross Competition S12 gaat lang mee. Dat heeft te maken met nieuw toegepaste materialen die ervoor zorgen dat de banden niet snel scheuren. De motorband beweegt zich daardoor tegelijkertijd eenvoudig in modderige en zanderige gebieden.Samengevat is de Michelin Cross Competition S12 een band die perfect geschikt is voor motorrijders die graag van de geplaveide weg af gaan. De band heeft een sublieme grip en een uitermate kleine kans op scheuren.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info