Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin Cross Competition M 12 XC Front banden

Vind uw

Cross Competition M 12 XC Front

hier!

Met de Michelin Cross Competeition M12 heeft het Franse Michelin een uitmuntende band ontwikkeld voor motoren. Het concern heeft als grootste bandenleverancier van de wereld een goede naam hoog te houden. Wat dat betreft stelt het merk met de Cross Competition M12 zeker niet teleur. Deze motorbanden van grote klasse zijn immers gemaakt van de beste rubbersoorten. Onder veel verschillende omstandigheden houden ze een goede grip en hebben ze een fenomenale tractie. De banden zijn goed bestuurbaar en laten zich graag uitdagen op diverse terreinen. Ook het succesvol nemen van bochten is bij deze banden in goede handen. De remweg is aangenaam kort en garandeert veel veiligheid.

Profieleigenschappen

Zoals je dat mag verwachten van een van de beste banden voor crossmotoren beschikt de Michelin Cross Competeition M12 over een doeltreffend profiel. De groeven zijn zorgvuldig opgebouwd en zorgen samen met het sterke loopvlak voor een goed wegcontact en een uitmuntende afvoer van water en vuil. Hierdoor neemt de grip van deze band nog meer toe, wat door veel motorrijders gewaardeerd zal worden. Door de toegepaste solide rubbers gaat de band lang mee en blijft het profiel langdurig zijn nut houden. Zo kunnen er veel veilige en comfortabele kilometers met de Cross Competition M12 gereden worden.

Effectiviteit

Een band als de Michelin Cross Competeition M12 kent een goede prijs-kwaliteitverhouding en is zijn geld beslist meer dan waard. Deze motorband heeft een goede en stabiele grip op de weg, een korte remweg, is prima bestuurbaar, heeft een uitmuntende tractie en een zeer goed profiel dat water en vuil snel en doeltreffend afvoert.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info