Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin Commander II Front banden

Vind uw

Commander II Front

hier!

Zeker in het Nederlandse klimaat is het van belang dat de goede verrichtingen van een motorband niet alleen beperkt zijn tot een droog wegdek, maar dat rijgenot, wegligging en stuurgemak ook tijdens neerslag zijn gewaarborgd. Dan is de Michelin Commander 2 een van de beste keuzes voor de motorrijder die ons polderlandschap als thuisbasis heeft. Zijn remeigenschappen en bochtenstabiliteit zijn namelijk ongeëvenaard en de weersomstandigheden hebben daar zo goed als geen invloed op.

Profieleigenschappen

De innovaties van Michelin gaan constant door. Ook in de Michelin Commander 2 zijn de nieuwste snufjes op het gebied van rubber en bandconstructie verwerkt. Door de toepassing van de Silica Rain Technology (SRT) in het loopvlak is de Michelin Commander 2 een uitstekende band om op een nat wegdek mee te rijden. Zijn prestaties bij regen worden bovendien verbeterd, doordat in het profiel veel groeven in de lengte zijn aangebracht. Hiermee wordt water vlot afgevoerd.

Rendement

De Michelin Commander 2 is niet alleen de ideale, doorontwikkelde band als het gaat om zijn goede bestendigheid tegen water. Ook de opmerkelijk lange levensduur van het rubber maakt hem tot een zeer gewaardeerde band onder motorrijders. Michelin beroemt zich erop dat met de Michelin Commander 2 tot wel 40.000 kilometer kan worden afgelegd, voordat de band moet worden vervangen.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info