Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin Anakee 2 Front banden

Vind uw

Anakee 2 Front

hier!

Voor een motorband die lang meegaat en een ongekende grip heeft, kiezen veel motorrijders voor de Michelin Anakee 2. Met deze band ligt de motorfiets stevig op de weg en ervaart men stabiel rijcomfort. Vooral onder droge weersomstandigheden is de grip die deze band van Michelin op het wegdek heeft perfect te noemen, maar ook als er regen of andere neerslag valt, schaffen motorrijders hiermee een band aan waarop kan worden vertrouwd.

Profieleigenschappen

Het loopvlak van de Michelin Anakee 2 heeft een structuur met brede gebogen en rechtlopende groeven. Op deze manier ontstaat een grof profiel met grote rubbervlakken die van elkaar gescheiden worden door een diep patroon van groeven. Dankzij dit ontwerp beschikt de Anakee 2 over zeer goede remeigenschappen. Voor het rubbermengsel heeft het ontwikkelingsteam van Michelin zich bij het ontwerpen van deze band laten inspireren door de samenstelling van racemotorbanden.

Rendement

Het is diezelfde rubbersamenstelling die er voor zorgt dat de Michelin Anakee 2 een opmerkelijk langere levensduur heeft dan banden van veel andere bekende merken. De band houdt het namelijk duizenden kilometers lang uit voordat hij aan vervanging toe is, en geeft de concurrentie dan ook het nakijken.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info