Avon

Avon AV71 Cobra banden

Vanaf155,80 €per band
Vind uw

AV71 Cobra

hier!

De Avon Cobra AV71 is een motorband die door de unieke zijwanden, het dynamische profiel, de nauwkeurige handling en het lage geluidsniveau populair is bij vele motorrijders. Deze motorband levert excellente prestaties in alle weersomstandigheden, of het nu droog weer is of regent. De Avon-band is geschikt voor hoge snelheden, waarbij de stabiliteit en grip op de weg optimaal blijven.

Profieleigenschappen

Het innovatieve profiel van de Avon Cobra AV71 zorgt voor hoge stabiliteit en een uitstekende wendbaarheid. De technologie in het ontwerp garandeert enerzijds optimale stevigheid en veiligheid en anderzijds een nauwkeurige handling waarbij eenvoudig grote krachtverplaatsingen kunnen plaatsvinden. Kanalen in deze motorbanden vergroten de draagkracht en verbeteren de afvoer van water en modder tijdens natte weerscondities. De banden hebben een groot contactoppervlak, wat de bestuurder een perfecte grip bezorgt.

Effectiviteit

De Avon Cobra AV71 is een slijtvaste tubeless band met een luchtdichte velg. De geweldige stabiliteit en lange levensduur maken deze motorband ideaal geschikt voor ontspannen en langdurig toerrijden. De band produceert weinig geluid, wat de rit extra comfortabel maakt. Deze Avon-motorband heeft een lange levensduur, wat hem ook tot een duurzame, milieuvriendelijke en voordelige keuze maakt. Met deze motorband ben je gewoon graag onderweg.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK