Avon

Avon AM26 Roadrider banden

Vanaf80,70 €per band
Vind uw

AM26 Roadrider

hier!

De Avon Roadrider AM26 is een comfortabele band voor middenklasse motorfietsen. De motorband garandeert veilig rijden bij hoge snelheden en heeft een goede grip op droge, natte en zanderige ondergronden. Vanwege die uitstekende rijeigenschappen is de Roadrider AM26 vooral bij beginnende motorrijders populair.

Profieleigenschappen

Het grote contactoppervlak van Avon Roadrider AM26-motorbanden maakt flexibel rijden optimaal mogelijk. De brede en sterk geprofileerde banden hebben verder een voortreffelijke grip op de weg, ongeacht de hellingshoek. Een centrale groef in het loopvlak weerstaat eventueel slippen. De Avon Roadrider AM26 garandeert zo te allen tijde superieure rijveiligheid.

Effectiviteit

Met de Avon Roadrider AM26 kiest de motorrijder voor een duurzame band met een lage slijtage. Het model beschikt immers over een nieuwe rubbersamenstelling die snelle bandenslijtage op sublieme wijze voorkomt. De Roadrider AM26 is zo een band van hoge kwaliteit die uiterst zuinig in gebruik is. De prijs-kwaliteitverhouding van deze Avon-band is niettemin zeer goed. Gebruikers van deze band voor wegmotoren zullen geen spijt krijgen van hun keuze voor de Avon Roadrider AM26..

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK