Avon

Avon 3D Ultra Xtreme AV81 (AC1) banden

Vind uw

3D Ultra Xtreme AV81 (AC1)

hier!

Avon produceert al meer dan honderd jaar motorbanden van de hoogste kwaliteit. Wat dat betreft stelt Avon absoluut niet teleur. Zo is er voor motorrijders die houden van veel snelheid in een goede combinatie met veiligheid en comfort nu de Avon 3D Ultra Xtreme AV81. Deze band verhoogt de prestaties van de motor en uw veiligheid aanzienlijk. Technisch gezien is de band tot veel in staat. Zo zorgt het profiel voor een goed wegcontact en uitmuntende grip. Ook kent de band een korte remweg en geeft de goede tractie bij hoge en lage snelheden een betrouwbaar en stabiel rijgedrag.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Avon 3D Ultra Xtreme AV81 is zeer uitgekiend en heeft weinig moeite met regenwater en vuil. Aquaplanning krijgt dus niet snel vat op deze geweldige band. De slimme constructiewijze van het profiel zorgt in combinatie met het lichte gewicht ook nog eens voor een stuk brandstofbesparing, wat in deze tijd geen overbodige luxe meer is. Ook gooit deze topper hoge ogen op dankzij zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Effectiviteit

Avon 3D Ultra Xtreme AV81 is een motorband uit het hogere segment die voldoet aan de eisen die moderne motorrijders stellen op het gebied van techniek en betrouwbaarheid. De perfecte grip op de weg, de goede bestuurbaarheid en het sublieme profiel maken deze band tot een zeer goede speler binnen de wereldwijde motorbandenbranche. De Avon 3D Ultra Xtreme AV81 is duurzaam, biedt een lange levensduur en zorgt kortom voor een veilige en comfortabele rijervaring.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK