Avon

Avon 3D Ultra Sport AV79 banden

Vanaf79,60 €per band
Vind uw

3D Ultra Sport AV79

hier!

Onder de motorbanden van Avon is de 3D Ultra Sport AV79 een van de betere toerbanden. Hij staat gekend als een veilige en stevige band met een optimale bochten- en rijstabiliteit, waardoor zelfs bij extremere hellingshoeken een perfect wegcontact wordt ervaren. Zijn prestaties blijven niet alleen beperkt tot droge dagen, want ook tijdens en na regenbuien bezorgt de Avon 3D Ultra Sport AV79 motorrijders veel rijgemak. In combinatie met goede remkwaliteiten kan dus worden gesteld dat deze band over uitstekende rijeigenschappen beschikt en ideaal is voor high-performance motoren.

Profieleigenschappen

Zoals al blijkt uit de naam, valt de Avon 3D Ultra Sport AV79 in de categorie banden met 3D-profiel van Avon. Hiermee doelt de bandenfabrikant op de 3D-lamellen die de structuur van het profieloppervlak bepalen. Dankzij de tactisch geplaatste en gevormde groeven kan met de Avon 3D Ultra Sport AV79 een goede wegligging worden gegarandeerd en wordt het gevaar op slippen tot een minimum beperkt. Een bijkomstigheid die dit doorontwikkelde profiel met zich meebrengt, is dat de band bij het rijden eerder opgewarmd zal zijn. Het gebruik van diverse rubbersoorten in het profiel verhoogt de grip op natte weggedeelten nog eens extra.

Effectiviteit

De veelzijdige profieleigenschappen en de bijzondere kenmerken van het rubber van deze band dragen bij aan een zuinige manier van motorrijden. Dit is met name te merken aan de geringe slijtage waaraan het profiel van deze Avon-band onderhevig is. Bij het juiste gebruik zorgt de Avon 3D Ultra Sport AV79 dan ook voor duizenden kilometers rijplezier. Het rijgenot van deze motorband wordt nog versterkt, doordat de band weinig lawaai produceert. Motorrijders die van onbezorgd en rustig toeren houden, kiezen dus voor de Avon 3D Ultra Sport AV79.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK