Pirelli

Pirelli Carrier Winter banden

Vanaf100,90 €per band
Vind uw

Carrier Winter

hier!

De Pirelli Carrier Winter is door Pirelli ontwikkeld voor bestelwagens die in winterse omstandigheden moeten rijden. Deze winterband is van de kwaliteit die van Pirelli verwacht mag worden. De band biedt dan ook een comfortabel rijgevoel en een goede grip op het wegdek bij nat en bij droog winterweer. Dankzij een nieuw profiel is de wegligging nog beter dan bij het vorige model. Zeker voor de beroepsrijder, waar deze banden voor bedoeld zijn, zijn dit belangrijke rijeigenschappen omdat ze van invloed zijn op zijn veiligheid.

Profiel

Deze winterbanden beschikken over een nieuw ontworpen profiel met drie brede lengtegroeven. Dit maakt de band nog beter geschikt voor gebruik op gladde en natte wegen. Deze Pirelli banden hebben dan ook uitstekende remeigenschappen, zowel op droog als op nat wegdek. Dankzij het verbeterde profiel is de remweg korter.De drie brede lengtegroeven zorgen voor extra grip op het wegdek in natte omstandigheden. Ze voeren het water meteen af, waardoor aqua planing wordt voorkomen. Met dit nieuwe profiel dragen de Pirelli Carrier Winter banden dus bij aan een veiliger verkeer onder winterse omstandigheden.

Effectiviteit

Deze Pirelli Carrier Winter banden zijn nog slijtvaster dan hun voorgangers en gaan dus vele extra kilometers mee. Vanzelfsprekend voldoen ze in alle opzichten aan de Europese kwaliteitseisen. De prijs-kwaliteitverhouding is zonder meer goed te noemen. Met de Pirelli Carrier winterbanden voor de bestelwagen profiteert u dus van een langere levensduur en van een verhoogde veiligheid op de weg. Dit levert voor het bedrijfsleven groot voordeel op, omdat nu onder vrijwel alle weersomstandigheden veilig kan worden gereden met bestelwagens, ook in de winter en bij nat of glad wegdek.

kenmerken

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK