Kumho

Kumho Road Venture MT KL71 banden

Vanaf155,20 €per band
Vind uw

Road Venture MT KL71

hier!

De Road Venture MT KL71 van de Zuid-Koreaanse bandenfabrikant Kumho is een terreinband die speciaal ontworpen werd voor zwaardere SUV's en kleine trucks. Vooral op modderige wegen, zand en bergachtig terrein komt deze band goed tot zijn recht. Ook op de normale weg blijft de Kumho Road Venture MT KL71 echter ruim voldoende grip en tractie leveren. De band kan zowel in de zomer als in de winter perfect gebruikt worden.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Kumho Road Venture MT KL71 kenmerkt zich door diepe groeven die modder, water en ook sneeuw snel en efficiënt weten af te voeren. Fijne lamellen zorgen daarnaast voor een prima grip op bijvoorbeeld grind of een rotsachtige ondergrond, terwijl de schouderblokken van de Road Venture MT KL71 zo gevormd zijn dat steentjes er niet tussen blijven zitten. De speciale rubbersamenstelling van de Kumho Road Venture MT KL71 garandeert tenslotte dat ook bij hogere snelheden op de normale weg, de band niet te heet wordt en niet te veel lawaai produceert.

Effectiviteit

De Kumho Road Venture MT KL71 wordt door Kumho gepositioneerd als een band in het middensegment. Dit betekent dat hij zeer vriendelijk voor de portemonnee blijft, maar toch prima presteert. De slijtvastheid van de band maakt de Kumho Road Venture MT KL71 eveneens een prima keuze voor automobilisten op zoek naar degelijke offroad banden die een lange tijd meegaat.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK