Dunlop

Dunlop Econodrive banden

Vanaf174,49 €per band
Vind uw

Econodrive

hier!

De Dunlop Econodrive, speciaal ontwikkeld voor bedrijfswagens, maakt het verschil door zijn duurzaamheid. Deze zuinige bestelwagenband met lange levensduur verrast bovendien door zijn uitmuntende rijeigenschappen, in het bijzonder bij regen. De Econodrive werpt zich zo op tot de favoriet van prijsbewuste bestuurders die veilig en comfortabel willen rijden.

Profieleigenschappen

Het vernieuwende bandenprofiel van de Dunlop Econodrive verzorgt immer een groot contactoppervlak en daarmee een uitstekende grip op de weg. De band is voorzien van een speciale rubbersamenstelling met carbondeeltjes, wat een betere stijfheid van het loopvlak oplevert en meer wrijving met de weg genereert. De grip van de Dunlop Econodrive blijft daardoor ook in de bochten zeer goed en de remeigenschappen zijn bovengemiddeld. Het robuuste zijvlak van de Dunlop Econodrive beschermt deze band tegen schade door paaltjes of stoepranden. Een speciale middengroef en laterale groeven zorgen er verder samen met het open schouderblok voor dat de band regenwater snel afvoert. Het risico op aquaplaning blijft hierdoor klein.

Effectiviteit

De stijve silica rubbersamenstelling en het verstevigde zijvlak van de Dunlop Econodrive verlagen de rolweerstand van deze band, die hierdoor minder geluid maakt en meer kilometers aan kan. De geoptimaliseerde constructie onder het loopvlak verzekert een gelijkmatige drukverdeling, wat tot een minder snelle bandenslijtage van deze innovatieve Dunlop banden leidt. De combinatie van een hoge kilometrage, nauwkeurige handling en uitmuntende brandstofefficiëntie, maakt de Dunlop Econodrive tot een populaire en duurzame band.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.