Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Bridgestone Blizzak LM-32 banden

De Japanse autobandenfabrikant Bridgestone heeft diverse uitstekende winterbanden voor bestelwagens in zijn assortiment. De Blizzak LM32 is er daar é n van. Deze band wordt gekenmerkt door zijn goede tot zeer goede grip en remeigenschappen op ijs en sneeuw. Ook tijdens regen heeft deze band een korte remweg en behoudt zijn stabiliteit.

Profieleigenschappen

Bridgestone heeft zijn nieuwste technieken toegepast op het ontwerp van de Blizzak LM32, wat een betrouwbare winterband oplevert. De groeven in de breedterichting van het profiel zijn dicht bij elkaar gelegen en kruislings geplaatst. In combinatie met de aan weerskanten van het loopvlak aangebrachte grove en smallere groeven zorgt dit voor een stevige grip op een gladde ondergrond.

Rendement

Door zijn opvallend lage rolweerstand is de Blizzak LM32 een zuinige band met een laag brandstofverbruik. De slijtvastheid van deze band is als goed tot zeer goed beoordeeld, waardoor u met de Blizzak  LM32 voordelig de winter doorkomt.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

Blizzak LM-32

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info