Barum

Barum Vanis banden

Vanaf91,97 €per band
Vind uw

Vanis

hier!

De Barum Vanis is een voorbeeldige band voor bestelwagens, minibusjes en lichte vrachtwagens. De banden geven de bestuurder het gevoel alsof er in een personenauto wordt gereden. Het rijcomfort is hoog. Tegelijkertijd hebben de Barum Vanis banden eigenschappen, die van groot belang zijn in de transportsector: vele kilometers veilig rijden onder alle weersomstandigheden met een laaggeprijsde bandenset.

Profieleigenschappen

Het speciale profiel van de Barum Vanis banden is ontworpen voor lichte wagens in de transportbranche, maar ze hebben de rijeigenschappen van een luxe wagen. Het ontwerp garandeert een lage slijtage. Het stuurgedrag is perfect, de remweg zeer kort. Het profiel van de banden zorgt voor een goede tractie en een laag risico op aquaplaning.

Resultaten van de band

De Barum Vanis banden hebben een lange levensduur. Dat is belangrijk voor bestelwagens, minibusjes en lichte vrachtwagens, die vaak veel kilometers moeten maken. Dat is met deze duurzame banden geen enkel probleem. Ze bieden een veilige en comfortabele oplossing voor prijsbewuste kopers.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.