Avon

Avon Avanza AV9 banden

Vind uw

Avanza AV9

hier!

Geschikte banden zijn voor een auto fundamenteel om de veiligheid op de weg te verzekeren en daarom is het belangrijk om de best mogelijke keuze voor u te vinden. Bandenproducent Avon heeft dan een goede kandidaat voor uw bestelwagen: de Avon AV9 Avanza. Deze bestelwagenbanden scoren hoog op het punt duurzaamheid. Het zijn dan ook life-long banden, waar bestuurders vele jaren gebruik van kunnen maken. Deze banden zijn met hun breed en robuust loopvlak uitermate geschikt als zomerbanden. Bestuurders kunnen lange ritten maken met de banden van Avon, waarbij een glad wegdek of hobbelig berglandschap geen enkel probleem zal vormen voor dit type banden.

Profieleigenschappen

Ook qua profiel zijn Avon AV9 Avanza banden toppers in hun reeks. Dit is te danken aan de diepe profielen, waardoor tijdens een natte rit het water onder de banden op een snelle manier wordt weggeleid. Last van aquaplaning zult u ook niet snel hebben met deze Avon banden. Hierdoor wordt uw veiligheid en die van anderen op de baan sterk vergroot. Met deze topper van Avon kunt u met een gerust hart achter het stuur gaan zitten en genieten van een stabiele rit!

Effectiviteit

De banden zijn daarnaast extra versterkt, zodat ze met zware ritten goed om kunnen gaan. Zo maken ze gebruik van robuuste zijwanden, waardoor een aanraking met een stoeprand niet voor problemen zal zorgen en de banden prima in vorm blijven bij hogere temperaturen. Hierdoor treedt er minder slijtage op en kunt u lang genieten van deze Avon AV9 Avanza. Bovendien presteren deze banden ook uitstekend op hogere snelheden zonder dat dit gepaard gaat met veel bijgeluiden. Om een lang verhaal kort te maken: met Avon AV9 Avanza banden genieten bestuurders van rijcomfort, snelheid én veiligheid!.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.