Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Avon Avanza AV10 banden

Vind uw

Avanza AV10

hier!

De Avon AV10 Avanza, een band van Engelse makelij, is een uiterst betrouwbare topper onder de bestelwagenbanden. Hoewel het model in het oog springt door een stabiele wegligging, laat de AV10 Avanza ook een goede tractie zien. Verder blijft deze geavanceerde zomerband bij hoge snelheden en verschillend bochtenwerk prima te besturen. Zijn remweg is te allen tijde kort, wat positief bijdraagt aan de veiligheid van de band.

Profieleigenschappen

De Avon AV10 Avanza biedt betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Het model geniet immers een uiterst degelijk geconstrueerde profiel. Prima uitgewerkte groeven voeren water en vuil verder snel en doeltreffend af. De kans op aquaplanning wordt daardoor aanzienlijk teruggedrongen zodat de band stabiel op de weg ligt tijdens uiteenlopende weersomstandigheden. Dankzij een eersteklas toegepaste rubbersoort blijft het profiel moeiteloos in conditie, wat de AV10 Avanza een uitermate lange levensduur schenkt.

Effectiviteit

De meer dan goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van deze bestelwagenband is een prettige bijkomstigheid. Niettemin is de Avon AV10 Avanza vooral een aanrader vanwege zijn comfortabele, veilige en duurzame eigenschappen. Een perfecte wegligging, bijzonder goede tractie en efficiënte profiel maken van deze band een echte winnaar in z'n soort.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info