Avon

Avon Avanza AV10 banden

Vanaf56,40 €per band
Vind uw

Avanza AV10

hier!

De Avon AV10 Avanza, een band van Engelse makelij, is een uiterst betrouwbare topper onder de bestelwagenbanden. Hoewel het model in het oog springt door een stabiele wegligging, laat de AV10 Avanza ook een goede tractie zien. Verder blijft deze geavanceerde zomerband bij hoge snelheden en verschillend bochtenwerk prima te besturen. Zijn remweg is te allen tijde kort, wat positief bijdraagt aan de veiligheid van de band.

Profieleigenschappen

De Avon AV10 Avanza biedt betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Het model geniet immers een uiterst degelijk geconstrueerde profiel. Prima uitgewerkte groeven voeren water en vuil verder snel en doeltreffend af. De kans op aquaplanning wordt daardoor aanzienlijk teruggedrongen zodat de band stabiel op de weg ligt tijdens uiteenlopende weersomstandigheden. Dankzij een eersteklas toegepaste rubbersoort blijft het profiel moeiteloos in conditie, wat de AV10 Avanza een uitermate lange levensduur schenkt.

Effectiviteit

De meer dan goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van deze bestelwagenband is een prettige bijkomstigheid. Niettemin is de Avon AV10 Avanza vooral een aanrader vanwege zijn comfortabele, veilige en duurzame eigenschappen. Een perfecte wegligging, bijzonder goede tractie en efficiënte profiel maken van deze band een echte winnaar in z'n soort.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK