/Minerva Zomerbanden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Minerva zomerbanden voor afbraakprijs een nieuwe band

In deze sectie vind je nieuwe Minerva zomerbanden voor aantrekkelijk prijzen, met gratis bezorging binnen Nederland via Tirendo.nl. Minerva is een budgetband met flair, een sterk product van Europese kwaliteit. Een kwaliteitsbudgetband, ontworpen en ontwikkeld voor en volgens Europese normen. Minerva werkt voortdurend aan de verbetering en vernieuwing van haar ontwerpen zomer- en winterbanden. met meer dan 360 zomerbanden, 230 winterbanden en 70 all season banden. Minerva produceert nu meer dan 20 jaar, en heeft een complete selectie banden voor de Europese markt. Met uitstekende prestatie- en kwaliteitscontrole, en goede eigenschappen op het gebied van comfort, brandstofefficiëntie en veiligheid. Volledig ISO-gecertificeerd.

Minerva Emi Zero

Een van de beste banden van Minerva is de nieuwe EMI Zero ALL-WEATHER van Minerva. Een echte vierseizoenenband gemaakt voor personenauto's. Deze band biedt uitstekende prestaties op natte, besneeuwde of droge wegen. De band is ontworpen om een goede balans te bieden tussen comfort en prestaties onder alle omstandigheden en weersomstandigheden. Goede kwaliteit voor een onverslaanbare prijs. Bestel deze en andere klasse producten van Minerva voor lage prijzen online, en profiteer van de lage prijzen en gratis bezorging.

Andere sterke producten van Minerva

Een aantal andere goed presterende zomerbanden van Minerva zijn de Minerva EMI Zero UHP (ultra high performance zomerband voor personenauto's), de Minerva EMI Zero HP (high performance zomerband voor personenauto's), de Minerva minerva F105 (touring zomerband voor personenauto's), de Minerva F109 (touring zomerband voor personenauto's) en de Minerva Radial 209 (touring zomerband voor personenauto's). De Minerva Emi Zero 4S is een touring all season band voor personenauto's. De Minerva EMI Zero SUV tot slot is een SUV en 4x4 touring zomerband voor SUV's en 4x4's. Deze banden worden gratis bezorgd binnen Nederland. Tirendo.nl heeft serviceovereenkomsten met honderden garages in Nederland, waardoor het mogelijk is (tegen betaling) je banden te laten monteren. Wel zo'n veilig idee, hoewel je bij Tirendo.nl dus de keus hebt. Wij geven je de keus om te besparen op zaken die je liever zelf doet, of om te profiteren van een goede prijs en professionele service. Met ons grote aanbod topproducten, en budgetbanden van tientallen fabrikanten uit Europa en Azië kun je voor elk budget een nieuwe band krijgen. Lees online wat meer over de Emi Zero en zoek uit of het een band is die bij je past. Bestel snel 24/7 op Tirendo.nl!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK