Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

HI FLY Zomerbanden

HIFLY zomerbanden veilig en snel online bestellen

Een fijn nieuw setje HIFLY zomerbanden heb je al voor een paar tientjes, en met de gratis bezorging (binnen Nederland) ben je gegarandeerd een stuk goedkoper uit dan bij de garage! Dat neemt niet weg dat Tirendo.nl uitstekende service levert, met montage tegen een kleine prijs bij een bestaande garage in jouw omgeving en een ruim aanbod aan kwaliteitsproducten. HIFLY is een van de nieuwkomers op Tirendo.nl, en biedt een goede selectie zomerbanden van uitstekende kwaliteit in het budgetsegment. Deze en andere bedrijven produceren banden onder eigen merk, maar ook voor andere merken, waaronder premiummerken in de Verenigde Staten.

HIFLY is een product van het Amerikaanse Unicorn Tire Corporation, opgericht in 2007 als bedrijf dat zich richt op de import en export van banden. Unicorn werkt samen met verschillende fabrikanten voor de productie van kwaliteitsproducten voor verkoop in de Verenigde Staten en voor de export naar Europa. Een aantal van de producten wordt OEM verkocht voor de grote merken. Het betreft hier dus kwaliteit vergelijkbaar met premiumbanden van fabrikanten als Dunlop of Cooper, voor een fractie van de prijs. Een aantal producten van HIFLY zijn de HF805 VIGOROUS, HP801, HF201 VIGOROUS, de serie HT601, AT601 en MT601 SUPER2000, ALL-Turi 221 ALL-TRANSIT en Win-Turi212.

Online bestellen op Tirendo.nl

Met Tirendo.nl bestel je eenvoudig en snel online de nieuwste banden, van zowel premiummerken als budgetmerken voor lage prijzen. Met de gratis bezorging (binnen Nederland) ben je vrijwel altijd goedkoper uit. Tirendo.nl biedt montage bij een van de meer dan 600 Tirendo.nl montagelocaties in Nederland, bestaande garagebedrijven met serviceovereenkomsten. Op deze manier profiteer je niet alleen van de lage prijzen van onze producten - wij hebben geen winkels en kunnen kleine marges hanteren met een beperkt personeelsbestand - maar ook van een goede dienstverlening van erkende garagebestanden in heel Nederland. Tirendo.nl heeft een enorm aanbod aan banden, de nieuwste zomerbanden van dit seizoen maar ook oudere series en modellen. Met de speciale secties voor bandenmerken en zelfs automodellen maakt Tirendo.nl het je eenvoudig. Zo kun je je keuze beperken tot enkele tientallen geschikte producten. Profiteer ook mee. Maak eenvoudig en snel een keuze uit duizenden producten met behulp van de krachtige filters en merkenpagina's op de website, en bestel snel en veilig online.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK