/

Greenmax Zomerbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Greenmax zomerbanden sterke en duurzame producten

Greenmax zomerbanden zijn zeer degelijke producten uit een van nieuwste productiefaciliteiten ter wereld. Met een klein aantal zeer goede ontwerpen, goede materialen en ontwerpen en machines uit Japan en Duitsland produceert Greenmax als jaren zeer fijne banden op grote schaal voor de export. Greenmax begon ooit met het produceren van bestaande oudere ontwerpen overgekocht van Westerse bedrijven en machines. Maar gaandeweg werden eigen ontwerpen uitgebouwd en geïntroduceerd, en men is geleidelijk overgestapt op eigen machines. Chinese producenten behoren nu al tot de meest moderne ter wereld, en ondanks de naam die ze nog steeds hebben als tweederangs fabrikanten passen zij moderne technieken toe voor de productie en controle. Deze banden worden per stuk gecontroleerd met behulp van lasertechniek en visualisatietechnieken waardoor fouten niet meer voorkomen en een garantie kon worden ontwikkeld.

De Greenmax S01

De Greenmax S01 bijvoorbeeld met zeer goed uitgekiend profielontwerp en brede groeven tegen aquaplaning met uitstekende prestaties op een nat wegdek. Een band die het prima goed doet met indrukwekkende korte remweg en grip. De groeven geven de band stabiliteit, en de brede schouders zorgen voor grip in bochten en goede handling. De Greenmax S01 is een zomerband geschikt voor alle typen personenauto. Deze en andere banden vind je voor lage prijzen terug in de speciale Greenmax-sectie op deze website. Maak een keus en bestel wanneer je maar wilt waar je maar wilt, 24/7 online!

Bestellen op Tirendo.nl

Bestellen gaat snel en efficiënt op Tirendo.nl. Wij bieden een ruime selectie zomerbanden aan. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Wij bezorgen gratis, binnen enkele werkdagen bij je thuis of op locatie. Lees een aantal online reviews voordat je koopt, dan weet je welke type en merk band je zoekt en is bestellen op Tirendo.nl plezierig en snel, met lage prijzen, gratis bezorging en montage (tegen betaling) bij een garage in jouw omgeving. Tirendo.nl heeft servicecontracten met honderden bestaande garagebedrijven in heel Nederland. Onze database bevat duidelijke productomschrijvingen waardoor je altijd precies weet wat je koopt. Er zijn speciale secties voor bandenmerken en goed verkopende automodellen, waardoor je snel een keuze maakt uit honderden geschikte producten. Montage is mogelijk in de buurt bij een van de garages die met Tirendo.nl diensten aanbieden. Probeer het ook en profiteer mee!

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK