/

Goodride Zomerbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Goodride zomerbanden comfortabel en duurzaam

Goodride zomerbanden zijn hoge kwaliteit banden. Het zijn producten in het middensegment, met zeer goede prijzen en ruime keus uit tientallen verschillende modellen en honderden maten. Goodride heeft banden voor auto en minibusjes, SUV's, bestelwagens, trucks en bussen. Dit is een van de grote Chinese bedrijven die zowel voor de binnenlandse markt als voor de export produceert, en grote investeringen heeft gedaan in nieuwe machines, ontwerpen, patenten en testfaciliteiten. Met behulp van nieuwe lean facilities worden een beperkt aantal modellen banden in hoge oplages gemaakt. Elke band wordt gecontroleerd met scan apparatuur. Nieuwe ontwerpen zomerbanden, high performance en ultra high performance banden worden gekocht maar ook zelf ontwikkeld. Fabrieken in China rond de grootste steden zoals Guangzhou, Shanghai en Chongqing zijn vaak een slag groter dan wat je tegenkomt in Europa of in de Verenigde Staten. Met de productieaantallen die uit deze fabrieken rollen is het vaak niet moeilijk om ook op de export in the zetten. De banden van Goodride moeten dan voldoen aan Europese normen, en worden getest voordat ze mogen worden verkocht in de EU.

Online aankopen

Online banden kopen op Tirendo.nl is zeer aantrekkelijk vanwege lage prijzen en goede servicevoorwaarden. Niet alleen is het assortiment groter en wordt er vrij snel uit voorraad geleverd, Tirendo.nl biedt ook een exclusieve garantie en de mogelijkheid om banden te laten monteren door een vakgarage. Bezorging is gratis. Tirendo.nl heeft overeenkomsten gesloten met een honderdtal garages in heel Nederland voor de montage en het afstellen van banden. Ook op een ander gebied probeert Tirendo.nl het je als klant gemakkelijk te maken. Voor online aankopen is het van belang om te weten wat je koopt, en dus wordt er extra veel aandacht geschonken aan goede productomschrijvingen. Op deze manier kun je als consument profiteren van de voordelen van online winkelen, en worden de mogelijke nadelen zo veel mogelijk ingeperkt. Goodride banden zijn goed van kwaliteit, zeker voor de prijs die je betaalt en goedgekeurd voor verkoop in Nederland en Europa. Profiteer ook van de lage prijzen op Tirendo.nl!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^