Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
31,70 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 35
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

BF Goodrich Zomerbanden

BF Goodrich zomerbanden voor een zachte prijs online

De nieuwste BF Goodrich zomerbanden voor lage prijzen bestellen? Koop eenvoudig en veilig online via Tirendo.nl. Wij bieden de ruimste keus van Nederland en de laagste prijzen, met snelle levering en gratis bezorging! Bovendien is het mogelijk je banden tegen een meerprijs bij een garage bij jou in de buurt te laten monteren en afstellen.

Sterke producten van BFGoodrich

Een aantal sterke producten van BFGoodrich zijn de Summer BFGoodrich gForce R1 (competition), de BFGoodrich G Force Rival S (extreme performance zomerband), de BFGoodrich G Force Rival S 1.5 (extreme performance zomerband), de BFGoodrich gForce Rival (extreme performance zomerband), de BFGoodrich gForce Sport (ultra high performance zomerband), de BFGoodrich gForce Super Sport (ultra high performance zomerband), de BFGoodrich g Force Profiler (high performance zomerband), de BFGoodrich gForce Profiler 2 (high performance zomerband), de BFGoodrich gGrip (high performance zomerband), de BFGoodrich Urban Terrain TA (premium touring zomerband) en de BFGoodrich Touring (touring zomerband). Deze en andere topproducten van de Amerikaanse bandenfabrikant, tegenwoordig onderdeel van het Franse Michelin vind je in deze speciale sectie zomerbanden snel en overzichtelijk op een rijtje. Zo beperk je de keus uit honderden banden tot een tiental geschikte producten die je eenvoudig op prijs en op model kunt rangschikken.

Banden bestellen op Tirendo.nl

Online bestellen is volwassen geworden met de professionele service en helde productpagina's van Tirendo.nl. Met sterke filters, een goede database met producten en speciale merken- en productenpagina's kun je eenvoudig selecteren op onze website. Wij hebben niet alleen lage prijzen maar ook een uitgebreid netwerk van garages door heel Nederland. Dit zijn geen Tirendo.nl-garages, maar zelfstandige bedrijven die voor Tirendo.nl diensten leveren zoals het aanbrengen van banden en velgen en het verwisselen van filters. Met meer dan 600 locaties in Nederland zit er gegarandeerd ook eentje bij jou in de buurt. Op deze manier houden we onze organisatie slank, en kunnen we ons concentreren op de inkoop van goede kwaliteit banden overal ter wereld. Met honderden topbanden uit de Verenigde Staten, Europa en Azië kun je altijd terecht voor een goed nieuw product. Wij bieden de nieuwste modellen banden, maar ook oudere, goed lopende modellen en goede budgetproducten van zowel grote gevestigde fabrikanten als zelfstandige ondernemers uit binnen- en buitenland. Maar op je gemak een keuze uit ons aanbod BFGoodrich, en bestel eenvoudig en snel online!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK