Yokohama

Yokohama A349 banden

Vanaf51,90 €per band
Vind uw

A349

hier!

Een uitstekende zomerband voor personenauto's, dat is de Yokohama A 349. Deze band staat garant voor een zuinig en tegelijkertijd stil en comfortabel rijgedrag. De Yokohama A 349 kan alle weersomstandigheden aan vanaf 7 graden en hoger. Op zowel droge als natte wegen presteert deze band prima. In scherpe bochten behoudt de Yokohama A 349 een uitermate goede grip. Uitgangspunt van dit Japanse merk is continu blijven innoveren en bij iedere band steeds weer de aller nieuwste technologieën en kennis toepassen. De A 349 bewijst dit.

Profieleigenschappen van de band

De Yokohama A 349 is een radiaalband met een breed profiel. De band is slijtvast. Het brede, asymmetrische profiel zorgt voor een voortreffelijke grip op het wegdek. Dat geldt ook bij scherpe bochten en aquaplaning. Het authentieke Yokohama profiel resulteert in een zo zuinig mogelijk brandstofverbruik en een grote stabiliteit van uw auto. Dankzij het unieke profiel zijn uw velgen beschermd tegen mogelijke aantasting. Yokohama is ook een merk dat staat voor prachtig vormgegeven banden. Uw auto ziet er mooier uit met Yokohama A 349 banden.

Effectiviteit van de band

Wat betreft de prijs valt deze Yokohama in de middelste regionen. Voor alle middenklasse personenauto's is deze band een echte aanrader. De Yokohama A 349 voldoet aan de in Europa geldende standaarden op het gebied van kwaliteit. De prijs-/kwaliteitverhouding is dan ook ruim voldoende.

 

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK