Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Pagina 1 van 260

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Toyo Winterbanden

Het Japanse merk Toyo bestaat al sinds 1945 en vervaardigt naast banden ook chemicaliën en automaterialen. De bandentak, Toyo Tires, is drie decennia in Europa actief en sinds 2005 is het Europese hoofdkantoor gevestigd in Willich, Duitsland. Toyo staat, zoals zoveel Japanse concerns, voor hoogwaardige kwaliteit en vooruitstrevende technologie. Deze waarden zijn terug te vinden in diverse producten. Banden voor personenwagens, SUV's, vrachtwagens of de autosport. En uiteraard ook in Toyo winterbanden. Niet voor niks kiezen automerken als Lexus en Audi, voor de S6, standaard voor Toyo als meegeleverde autoband op hun nieuwe modellen.

Veel automobilisten twijfelen nog altijd aan het belang van winterbanden. De oude en achterhaalde bezwaren zijn bekend. Is het nou echt nodig? Zo streng zijn de winters toch niet? En dan dat verhoogde benzineverbruik! Ja, winterbanden kosten geld. Maar veiligheid in het verkeer bij lage temperaturen en een glad wegdek is veel meer waard. En dat veilige gevoel zonder concessies wordt geboden door Toyo winterbanden. Van een verhoogd geluidsniveau is nauwelijks sprake en ook het brandstofverbruik blijft meer dan acceptabel.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info