Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
35,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
35,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
36,80 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 13
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Rotalla Winterbanden

Rotalla winterbanden worden gemaakt in China. Het merk is op dit moment een van de grotere fabrikanten van banden in Azië en werkt nog dagelijks aan de weg. Dat kwaliteit en innovatie belangrijk zijn, bleek eens te meer in 1986. Rotalla besloot een compleet nieuwe fabriek neer te zetten waarbij machines en kennis uit Duitsland en Amerika gehaald werden om aan de hoogste eisen tet voldoen. Het was een verstandige keuze: De banden van dit merk worden nu over heel de wereld verkocht en vallen op door de relatief lage prijzen. Dit is echter niet alles: Naast de lage prijzen vind je hier vooral sterke eigenschappen van de banden, die zich daardoor zeker kunnen meten met de grotere merken. Alle banden van Rotalla zijn direct in de webshop te koop.

Rotalla winterbanden vergelijken op het internet

Voordat je kiest voor een winterband, is het goed om de mogelijkheden eens naast elkaar te zetten. Je wilt een band waar je op kunt rekenen. Niet alleen dit jaar, maar ook de komende winters. Op de overzichtspagina voer je de afmetingen in en kun je direct alle banden bekijken die op jouw velgen passen. Zoals de Rotalla Ice-Plus. Dit is een van de winterbanden waarbij meer aandacht besteed is aan de rolweerstand, zodat het aantrekkelijker is om langere afstanden te rijden met deze banden. Let er goed op dat de eigenschappen uiteenlopen wanneer je een andere maat invoert voor de banden. Ook zijn de prestaties afhankelijk van de juiste bandenspanning. Dit verlengt hiernaast ook de levensduur van de banden. Zijn de banden eenmaal gemonteerd, controleer dan minstens maandelijks de spanning in de banden. Zo voorkom je slijtage aan het loopvlak.

Rotalla winterbanden direct laten monteren

Wil je echt kiezen voor gemak en een breed aanbod, dan bestel je niet zomaar ergens op het internet. Je kiest voor onze webwinkel, want hier kun je direct een lokale montagepartner vinden die tegen een kleine vergoeding de banden op de velg monteert. In de garage of aan huis. Dit regel je direct wanneer je kiest voor een bepaalde band en af gaat rekenen. Zo weet je zeker dat je direct kunt profiteren van jouw nieuwe Rotalla winterbanden. Bekijk vandaag nog het brede assortiment met de scherpe prijzen om zo de banden te vinden die bij jou en jouw budget passen. Een breed aanbod, scherpe prijzen, goede voorwaarden en geen verzendkosten. Dat zijn de redenen waarom Tirendo.nl de juiste keuze is voor jouw auto en jouw portemonnee.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK