Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Nexen Winterbanden

Het Koreaanse Nexen Tyre Corporation heeft sinds de oprichting in 1942 een naam hoog te houden op het gebied van sterke, duurzame banden. Het concern was de eerste banden producent van Korea en in 1956 werd een start gemaakt met het fabriceren van kwalitatief goede autobanden tegen een lage prijs. Het bedrijf ontwikkelde zich verder door onder anderen een overeenkomst met de Japanse fabrikant OHTSU Tyre & Rubber. Hierdoor verstevigde Nexon zijn marktaandeel door gebruik te maken van de innovatieve ontwikkelingen waarover het toegenomen aantal experts binnen het hele concern beschikten. In 2005 verkreeg Nexen Tyre een octrooi voor het fabriceren van banden met nanocomposieten uit rubber gelaagd silicaat waardoor de positie van het bedrijf als belangrijke bandenproducent van aanzienlijk verbeterde. Er worden nu diverse betrouwbare Nexen zomerbanden en Nexen winterbanden met deze techniek gefabriceerd. Tegenwoordig heeft het bedrijf een jaaromzet van ruim 600 miljoen dollar en heeft het wereldwijd zo'n 2000 werknemers in dienst.

De Nexen Tyre Corporation vervaardigt een zeer breed assortiment verschillende banden in alle gangbare maatvoeringen, zoals dat van een wereldspeler in de bandenindustrie verwacht mag worden. Dankzij goed gebruik van alle voortschrijdende technieken, heeft men bij Nexon inmiddels ook succesvol een serie aansprekende Nexen winterbanden op de markt gebracht die, samen met de prima zomerbanden van het merk zorgen voor een goede naam in de autobandenindustrie. Nexen wordt, behalve om de kwaliteit van zijn banden, ook zeer gewaardeerd door een uitzonderlijk goede klantenservice en een snelle ondersteuning van alle wereldwijde verkooppunten.

Uit verschillende bandentests komen de Nexen winterbanden regelmatig goed uit de verf. De Nexen WINGUARD (195/65 R15) kwam uit de winterbandentest van Autoweek 2006 met betiteling "matig" uit de bus. De pluspunten van deze band zijn het lage afrolgeluid en de goede prestaties op sneeuw. De prijs is ten opzichte van de kwaliteit goed.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK