/

Kenda Winterbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Tussen alle leveranciers van veilige, comfortabele en betaalbare winterbanden, nemen Kenda winterbanden een sterke positie in. Kenda banden staan bekend om een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Door de jaren heen heeft Kenda veel ervaring opgedaan met de productie van banden voor verschillende doeleinden. Sinds de oprichting in 1962 staat het concern nu al zo'n vijftig jaar voor innovatie door middel van ontwikkeling van nieuwe technieken waardoor de kwaliteit steeds sterker is geworden. Ook staat Kenda erg goed bekend als het gaat om het verlenen van service aan zijn klanten.

Doordat het concern vanaf het begin van zijn bestaan een breed assortiment banden ontwikkeld heeft, is er ook veel specialisme ontstaan in het produceren van banden die op elke ondergrond en in ieder weertype goed presteren. Mede daardoor is Kenda momenteel ook een van de toonaangevende wereldspelers op het gebied van fabricage van banden voor auto's, motoren, scooters en fietsen.

Van origine is Kenda onder anderen gespecialiseerd in de productie van crossbanden, banden voor landbouwmachines, quads en fietsbanden in het MTB segment. Dit heeft er voor gezorgd dat de ervaringen in all-terrain situaties ook konden worden gebruikt bij de fabricage van succesvolle autobanden in alle gangbare maten, wat zeker ook tot uiting komt in de Kenda winterbanden. Met deze banden kunnen moderne automobilisten onder alle winterse weersomstandigheden veilig de weg op. Vanzelfsprekend  voldoen de Kenda winterbanden, maar ook alle andere modellen van het merk, aan alle eisen omtrent veiligheid, comfort en milieu.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.