Vredestein

Vredestein Ultrac Satin banden

Vanaf88,50 €per band
Vind uw

Ultrac Satin

hier!

Vredestein Ultrac Satin: beter bestand tegen slijtage

De Vredestein Ultrac Satin is een premium high performance zomer band van het Nederlandse topmerk Vredestein. De Satin is speciaal ontwikkeld voor zwaardere auto's en SUV's. Niet alleen de traditioneel zwaardere auto's in het luxe segment zijn zwaar. Ook hybride auto's en elektrische auto's, met hun zware accu's, en veel andere auto's die tot aan de nok toe zijn gevuld met allerlei elektronica en veiligheidsconstructies, zijn ronduit zwaar, wat natuurlijk direct van invloed is op de prestaties en slijtage van de banden. Vredestein heeft daarom gekozen voor een band die speciaal is afgestemd op een zwaardere klasse auto.

Vredestein Ultrac Satin: goedkoop in verbruik

De Vredestein Ultrac Satin heeft extreem goede grip op natte en op droge wegen, en een goed profiel dat aquaplaning tegengaat. Diepe groeven in de lengterichting zorgen voor een goede wegligging, terwijl V-vormige groeven naar buiten toe zorgen voor een efficiente afwatering. De remweg van deze band is prima, ook bij zwaardere belasting, dus een zwaardere auto of een auto met belading. De band is comfortabel en het brandstofverbruik blijft beperkt door de toepassing van siliconen en andere nieuwe materialen de onder bepaalde omstandigheden de rolweerstand verlagen.

Vredestein Ultrac Satin: Nederlandse topklasse band

Met de Vredestein Ultrac Satin rijdt u op het beste wat deze Nederlandse bandenfabrikant te bieden heeft, met een prachtig ontwerp uit de Italiaanse studio's die de ontwerpen voor Vredestein verzorgen. Deze speciale band is slijtvast, veilig, en prachtig om te zien. Rijdt u een wat zwaardere auto, of een SUV dan is deze Vredestein zeker het overwegen waard.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK