Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Semperit COMFORT-LIFE 2 banden

Vind uw

COMFORT-LIFE 2

hier!

De Semperit Comfort Life 2 zijn banden voor personenwagens die door fabrikant Semperit speciaal vervaardigd zijn voor bestuurders die graag gemakkelijk rijden. Deze band heeft technisch hoogwaardige rijeigenschappen. De stijfheid van de ribben is beter verdeeld en de blokranden zijn afgeschuind. Deze combinatie zorgt voor een betere overdracht van zowel langskrachten als dwarskrachten. Hierdoor zijn deze banden niet alleen zeer veilig op rechte wegen, maar ook op wegen met veel scherpe bochten. Er bestaat een uitstekende bescherming tegen aquaplaning, waardoor de banden ook met nat weer uitstekend presteren en hun goede grip op de weg behouden. Tot slot produceert de Semperit Comfort Life 2 weinig geluid en staat daarmee garant voor stil en comfortabel rijden.

Profieleigenschappen

Deze banden, die de tweede generatie van de Semperit Comfort Life zijn, hebben een geoptimaliseerd profielontwerp met meer gripkanten en een verbeterde vorm van de groeven. Dit zorgt ervoor dat water goed kan worden afgevoerd en er altijd een uitstekende grip op de weg en een korte remweg bestaat. De profielblokken zijn schuin tegenover elkaar geplaatst op de schouders en in het midden van de band. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van frequentiepieken, waardoor het geluidsniveau laag gehouden kan worden. Niet alleen aan de hoge kwaliteiten is aandacht besteed, maar ook aan de uitstraling. Het profiel toont robuust en krachtig, met afgeschuinde blokranden.

Rendement

De Semperit Comfort Life 2 banden bezitten uitstekende eigenschappen, onder meer op het gebied van geluid, remgedrag, veiligheid en grip op de weg. De banden zijn te verkrijgen tegen een betaalbare prijs, waardoor deze in de markt bekend staan als banden met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De prijs kan dan ook zeker tot de voordelen van deze banden worden gerekend.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info