Michelin

Michelin Pilot Sport banden

Vind uw

Pilot Sport

hier!

Hoewel de Michelin Pilot Sport eveneens gebruikt kan worden op een nat wegdek, is hij voornamelijk ontwikkeld voor uitzonderlijke prestaties op een droog wegdek. Deze band behoort tot de top wanneer het om motorbanden gaat. High performance, trackdays of circuitraces, de Pilot Sport is de band bij uitstek om perfecte stuurcontrole te behouden en bochten feilloos te nemen zonder verlies van grip. Dat er geen enkele vermindering is van de kwaliteit wanneer aan zeer hoge snelheden gereden wordt, kent natuurlijk geen twijfel. De band is ontworpen om te presteren op topsnelheid en dat doet hij ook.

Michelin Pilot Sport, de band voor circuitgebruik

Profieleigenschappen

Het unieke groevenpatroon zorgt voor een extra goede grip op een droog wegdek. In tegenstelling tot heel wat andere banden binnen zijn segment kent de Michelin Pilot Sport een enorme hoeveelheid aan groeven die allen vakkundig ontworpen zijn en met uiterste precisie op de band geplaatst zijn. Om ook op een natte ondergrond te kunnen presteren is de binnenkant van de band ontworpen volgens een patroon dat perfecte afwatering verzorgt. De buitenkant focust dan weer op stabiliteit bij een droog wegdek. Het profiel is gesloten en typisch voor de racebanden van Michelin die steeds tot de absolute top behoren.

Effectiviteit

Snelheid en sportief rijden in combinatie met veiligheid, dat is waar de Michelin Pilot Sport voor staat. Perfecte grip bij topsnelheden, baanvastheid op zowel een nat als droog wegdek en een goede stuurprecisie zorgen ervoor dat de raceband elk circuit moeiteloos de baas kan. Hij is dan ook niet voor niets de standaardband binnen de circuitwereld wanneer er op een droog wegdek gereden wordt. Bestel online banden en geniet direct van deze pareltjes!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^