Michelin

Michelin Pilot Sport 4 banden

Vanaf149,70 €per band
Vind uw

Pilot Sport 4

hier!

Michelin Pilot Sport 4: extreem goede overbrenging

De Michelin Pilot Sport 4 is een premium high performance zomerband met prima wegligging en grip op natte wegen. Nieuwe materialen zorgen voor excellente overbrenging van stuurbewegingen op het wegdek. Een profiel dat rechtstreeks uit de autosport afkomstig is biedt veiligheid en optimale prestaties. Deze band is voor de sportieve bestuurder bedoeld, maar in principe voor ieder type personenauto geschikt. De band is goedkoop online verkrijgbaar via Tirendo.nl en wordt zonder meerkosten thuis bezorgd.

Michelin Pilot Sport 4: technisch hoogstandje

De Michelin Pilot Sport 4 leent van Michelin's ervaring in de Formule E en de World Rally Championship voor het ontwerp van zijn pilot Sport line. De band is extreem snel als gevolg van het ultra reactieve ontwerp van het profiel. Daarnaast heeft de Fransebandenmaker de zg. Dynamic Response technologie ontwikkeld, een combinatie van nylon en aramide, en siliconen voor nog meer grip op de weg ten opzichte van een toch al goed presterende Pilot Sport 2 en 3.

Michelin Pilot Sport 4: goedkoop online bestellen

Voor de Michelin Pilot Sport 4 werkt Michelin samen met gevestigde Duitse auto fabrikanten die hoge eisen stellen aan alle onderdelen van de auto (BMW, Mercedes, Audi, Porsche). De band biedt goede grip en wegligging, heeft een korte remweg en is zeer veilig. Diepe groeven in het bandenprofiel in de lengterichting zorgen voor een stabiele wegligging en bescherming tegen aquaplaning. Met de Pilot Sport rijdt u een moderne band, en het beste wat Michelin momenteel te bieden heeft op het gebied van sportief rijden.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK